Fest igår

På vårbackens förskola, det var föräldrarna till de som ska börja sexårs som hade ordnat med fröknarna, de hade övat in flera uppträdande med sång och dans. De var jätte duktiga allihopa, men Nils ville inte vara med och uppträda han ville leka i skogen och åka rutschkana istället. Jag ville inte tvinga honom till något han inte ville vara med på. Men han blev inte glad av att se mig eller, utan han sa bara att han vill leka kvar på dagis. Jens kunde inte vara med från början eftersom att han fick jobba över igår.
Han kom lagom till maten, vi hade egen föda som vi grillade å så bjöd de på tillbehör till det, det var jätte gott men Nils hade inte tid att äta han skulle leka. Efter det bjöd de på hemmagjorda tårtor, som också var mycket goda.

Jag pratade lite med fröknarna om hur Nils har reagerat på att få ett syskon om han har berättat något, de sa att han hade sagt att "mamma bara sover nu". Och det är sant det gör jag oxå är så trött, eller så är jag helt enkelt lat så kan det oxå vara. Det var iallafall en bra kväll.

Åkte buss dit och det var hur mycket folk som helst, i bosvedjan var den en mamma med sitt barn som klev på som inte eller fick någon plats utan hon fick stå med sitt barn. Jag förstår inte att ingen kunde kliva upp och erbjuda sig henne platsen hon behövde den bättre än alla dessa lata tonåringar som var med. Alla var så snabb att sätta sig när det blev en plats ledig, men när det var "min tur" sa jag åt henne att hon kunde sitta där jag tyckte så synd om henne, barnet var kanske nästan 2år. Tänk så hade vi krockat eller bussen bromsat in då hade barnet och mamman farit rakt ut genom förarfönstret. Usch hemska tanke.

Är som sagt ledig idag men ingen hade tid att träffas så att jag stannar hemma idag å sover som jag alltid brukar göra enligt Nils, gopojken. Vi ska göra ett nytt försök i kväll och åka på Ikea å köpa säng åt Nils Det är dags nu, men han ville ha lika stor säng som oss men det får inte plats i sovrummet.

Ska kanske göra rent i sängen oxå å hänga ut sängkläderna, skulle behövas nu när det inte regnar ute eller.

Kramen 


Ultraljudet

Är nu klart och allting såg bra ut vad hon kunde se så klart. Den är planerad till den 14november och vi är i vecka 19 nu. Å det är så roligt att se bolderna på sin egna lilla bebis det är först då som allt blir verkligt. Få veta att den har alla sina organ och två armar och två ben sedan kan vad som hellst hända på vägen fram men det får man ta då. Just nu vill jag bara njuta av att allting ser bra ut, moderkakan låg där den skulle som tur var så att jag inte behöver ta snitt på grund av det det vill jag inte.

Så att nu har vi gått halva tiden vad spännande allting ska bli. Det ska bli roligt att få visa nils bilderna och få se vad han säger. När vi frågar honom vad jag har i magen säger han alltid "en lilla syster" så självklart vi får väll se, Jens tror oxå på en tjej.
Usch jag var så nervös så att jag mådde illa och nu börjar jag få huvudvärk, men det går över det är lugnt. Ska på avslutningsfest på dagis för de som ska börja sexårs nästa år. Det börjar tre men jag ska försöka komma så fort jag kan. Om det är lugnt kan jag gå tidigare men man ska inte ropa hej innan man har kommit över bäcken som de säger.

Imorgon är jag ledig, ska nog försöka ta mig till vc för att kolla upp om jag har uvi eller inte har väntat lite för länge på det så att nu måste jag ta mig i kragen och kolla upp det. Ska kanske träffa Tommy i morgon om han är ledig kanske en promenad. Har inte varit ute och gått något på länge har inte mått så bra och eftersom att jag har haft prematura verkar har jag inte vågat chansa. Igår när jag kom hem blev det inget ikea eftersom att jag var så trött och ville bara sova, det blev faktiskt en stund innan mat. Ändå gick jag och lade mig klockan halv tio i går och somnade nog vid halv 11. Skönt tycker jag!!

Snart är det midsommar men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på faktiskt, kanske jamtli på lördagen eller söndagen det är inte alla gånger man är ledig på midsommar så att det är lite lyxigt!

Ha en bra dag, det ska jag försöka med.

Kramen på er alla

Ikea

Nästa eller om några timmar iallafall, Nils ska få en egen säng. En vit som det var bra pris på, jag ville ha den på mio men den var för dyr för oss just nu. Men Nils ska vi lämna in i smultronland för första gången. Jag tror att det heter så jag är inte så säker men där barnen får leka medan de vuxna handlar.

Vi lämnade in honom på småland på ica i går och det gick jätte bra han vile inte åka därifrån, vi får handla saktare nästa gång. Men det är skönt att handla i lugn och ro ibland. Tommy kommer hem från sin snabb visit till vännersborg idag oxå med flyget. Jag hoppas att allt går bra, ska ringa ikväll å höra hur det gått.

Annars är det sista jobbar helgen innan semestern så att nu har jag inga helger på 5 veckor, skönt det tycker Jens om. Det har gått bra ändå men det har varit som "kramper" i magen idag så att jag har varit lite lat idag.

Imorgon föresten så kommer dommen, då ska vi på ultraljud för att se hur det ligger till, jag gruvar mig jätte mycket men det är ingenting som jag kan göra något åt nu ändå. Var och kollade på en ev säng och barnvagn i går på babyproffsen. Ja ja jag vet hur ni tänker "kan ni inte ta Nils saker" jo men inte allt sängen blev förstöd i branden och vagnen är så sliten. Det är mina pengar så att det är jag som bestämmar KLART SLUT!!

Vill jag köpa nya saker så gör jag det vi prioterar alla olika!!

Kramen

Ledig men utan energi

Att göra något, det regnar ute, så jag kan inte gå ut och gå skulle verkligen behöva röra på mig. Det var ett tag sedan om jag säger så. Vi var till Borlänge i början av veckan det gick riktigt bra förutom att jag fick migrän i måndags. Vi hade mötet med hus säljaren på tisdag morgon som tur var så var Jens med så att han fick sköta snacket, jag hörde bara massa ord och surr jag förstod inte alls vad han sa. Men jag hade spanat in toaletten så jag visste vart jag skulle springa om jag måste spy, klarade mig från det. Satt bara och väntade på att vi skulle bli klara så att jag kunde sova i bilen.

Men vi kom överens om hur köket och olika detaljer skulle se ut i huset så att det blir nog bra. Vi ska ha ljust och vitt tycker jag. Köket blir vita högblanka luckor och rostfria vitvaror. Vill bara börja någon gång men huset kommer inte förrän i september ett tag kvar.

I förrgår var Tommy å Mari på besök de blev bjuden på räksmörgåsar eftersom att jag hade inte lust att laga mat och jag hade ingen tårta hemma. Men vi hade trevligt. Nils var fundersam över varför vi skulle äta frukost till middag. Det är så när man har en lat mor och en far som inte lagar mat.

Idag ska jag med Nils på treårskontroll på bvc, det går nog bra. Det är bara det att jag har hamnat i en svacka så att jag har inte lust med någonting, ibland vill jag bara skita i allt Tyvärr är det Nils som blir drabbad, ja ja det går över det tar bara lite tid. Jag antar att det bara är att stå ut och acceptera läget. Livet har både tråkiga och roliga dagar just nu är allt kolsvart bara.

Ska på ultraljud på måndag fruktar det värsta tyvärr eftersom att det känns så lugnt i magen känner absolut ingenting. Vet inte hur jag kommer att reagera då men det visar sig. Jobbar på måndag men jag går inte tillbaka om det skulle visa något negativt, det orkar jag inte. Desto tidigare desto bättre men det skulle vara tråkigt. Då har jag gått upp alla kilon i onödan och skaffat mig häng mage i onödan. Ni får tycka som ni vill men så tänker jag.

Kramen

Regn regn

Och åter regn denna dag, med det gör inte så mycket eftersom att jag ändå jobbar denna helg. Var faktiskt ut på en promenad innan på morgonen innan de övriga i familjen hade vaknat. Det var riktigt skönt ute då, annars har jag inte gjort mycket idag var på ica och handlade på morgonen inna alla andra skulle dit. Man fick plocka ett kilo lösviktsgodis gratis om man handlade för minst 200kr, å det gjorde vi så klart. Jag var inte sugen men jens ville handla så att det blev så.

På jobbet har det oxå varit lugnt vi betällde mat idag så att det blev en sallad från marco polo, de är så goda å så räcker det till dagen efter oxå. Köpte sallad från birsta baren i veckan men det blev man inte mätt på, det var nästan ingen kebab bara sallad och inte något bröd till eller.

Igår var vi på jens bekants, blivande arbets kolegas student fest. Det var mycket trevligt och de bjöd på jätte mycket god mat. Det var buffe som man fick plocka själv som de hade lagat och sedan var det tårta det var oxå gott men det var lite för mycket socker för min del.
Nils han trivdes som fisken i vattnet där bland alla de andra barnen han ville inte åka hem därifrån. Vi åkte vid halv tio men han var inte trött när han kom hem å det vat inte vi eller men vi gick å la oss iallafall. Han somnade ganska snabbt. Själv hade jag fått värsta socker kicken så att jag var pigg som en nötkärna. Det ända som var jobbigt igår var att det var så kallt så att jag frös så in i..... Och så tror jag att jag kände rörelser i magen för första gången igår det var en härlig känsla. Ja jag går in i vecka 18 idag så att det är nog inte bara vanliga tarm rörelser.

Tror nästan att jag sover här i natt det blir lättast så för oss alla tre.

Ha en bra kväll!!

Kramen

Dålig på att skriva

Men jag tycker att det är så tråkigt att sitta framför datorn, det är annat med jens han kan sitta där jämt. Han får man dra därifrån annars sitter han framför facebook hela tiden.

Annars är det som vanligt hemma hos oss. Våran stora kille har blivit tre år gammal och han var så glad över alla paket och presenter som han fick av alla snälla nära och kära. I söndags på nationaldagen var jag ledig så att då for vi in till stan och firade det var jätte länge sedan vi var där tillsammans allihopa. Det var underbart väder och riktigt trevligt vi träffade Malin oxå som var med och sjöng i kören, vi tog en fika tillsammans det var inte i går det lovar jag. Vi var där till nästan halv fyra sedan ville Nils åka hem då var han nöjd med det som hade varit och det var vi oxå. 

Idag jobbar jag min fjärde dag denna vecka bara två kvar nu i helgen så skönt. Sedan är jag ledig i två dagar, jippi men det har gått bra och jobba har haft en ganska lugn vecka en så länge. Jag hoppas att det blir bra väder nu i efter middag, tänkte ta en promenad hem jag blir så rastlös om jag inte får göra något. Det kliar i hela kroppen har så mycket överskotts energi.

Har varit mycket irriterad den sista veckan på allt och alla men det kanske är hormoner och så är det en stor förändring i kroppen som spelar in säkert. I kväll ska vi på student firande, en som känns känner som har gått bygg tar studenten idag. Usch det är tolv år sedan jag tog studenten fatta vad tiden går fort. Jag mår nästan dåligt när jag kollar på bilder från den tiden såg inte bra ut bara skinn och ben. Om det var det ens, såg ut som en gammal tant.

Jag är inte vacker nu eller men jag har iallafall en bättre och snyggare kropp nu än då. Visst det hänger slänger och dinglar lite här där. Hellre det en se ut som ett monster. Men det måste ni erkänna att alla anorektiker ser hemska ut och de är absolut inte roliga att ta i, usch jag ryser av bara tanken.

På tal om något roligt på måndag ska Jens och jag åka ner till Borlänge för att på tisdagen träffa säljaren till huset och göra en slutbetällning. Vi åker ner på måndagen och sover över på hotell en natt eftersom det är så tidigt dagen efter det blir som en liten mini semester bara vi två. Det ser jag framemot men det känns kontigt att lämna Nils. Han klarar sig men jag känner mig som en svikare.

Nej nu måste jag gå på toaletten, kisssss nöööödig!!

Ha en bra dag!!

Kramen

RSS 2.0