Bara en dag kvar

På denna arbets vecka efter denna, skönt inte för att det har varit jätte mycket men när jag vet att de anfra är hemma så vill jag också vara där.
Gjorde inte så mycket i går kväll efter jobbet, lagade middag å låg och latade mig i soffan medans jens och nils åkte till huset. Jens har varit jätte duktig på att ta hand om nils nu under min graviditet, jag ska inte klaga på honom. Jag förstår att det blir annat sedan när vi ska börja jobba men det tar vi då, man ska ju leva i nuet säger de.

Ikväll måste jag försöka att köpa present till mari men jag vet inte vad jag ska hitta på. Det är tråkigt med ett presentkort men samtidigt så får de då köpa vad de vill ha. Ska köpa ingridienser till pajerna oxå som vi ska ha med dit ner till arbrå. Tänkte göra dem i morgon kväll, men det är visning klockan fem på huset som vi bor i så att det får bli på kvälls kvisten någon gång. Det ordnar sig.

Har börjat att försöka att lägga nils tidigare på kvällarna igen, har blivit senare nu på semestern. Men han skulle inte sova i går han var törstig, hungrig hade ont överallt allt för att slippa sova. Själv ville jag bara blunda och sova någongång var jätte trött. Men jag var inte ute och tog någon luft eller tänkte ta en promenad hem men det blev inte så. I dag kanske, vem vet om inte latmasken kommer smygande den brukar ha förmåga att göra det tyvärr. Det är så skönt när man väl börjar men innan är det tungt.

Känner att jag har inte så mycket att skriv om idag så att jag tackar för mig.

Kramen på er alla!!

Slut på det roliga

Och tillbaka till vardagen igen, min andra arbetsdag efter tre veckors semester. Känns tungt men vad ska man annars göra för att överleva och kunna försörja familjen.

Hur som hellst så har vi haft en lugn och skön semester, har varit till furuvik en dag vilket var en hit men järnvägsmuseet tyckte nils inte om då ville han bara fara hem igen. Sedan har vi varit på junsele djurpark men det var så där tycker jag, dyrt var det och inte så mycket att se där. Nils var inte alls intresserad av att kolla på några djur han ville bara leka, maten var dålig och dyr. Nej en stor flopp. Annars har vi badat lite och varit på drakborgen.

Det bästa som hände på semestern var att nils har slutat med blöja. Fick panik förra måndagen då jag insåg att jag bara hade en vecka kvar på semestern och att han inte var blöj fri ännu. Tog itu med hårdhandskarna och hjälpte han att lära sig känna efter och det har gått bra så klart att det har hänt några mindre olyckor men det får man räkna med. Det är bara att ta med sig extra kläder så att det bara är att býta när det behövs. Han har fått haft på sig blöja på natten för säkerhetsskull.

Jens har en semester vecka kvar så att nils får vara hemma i hela fyra veckor men jag tror att han tycker att det är skönt att få vara hemma och "jobba" med sin pappa. De har gort ett jätte bra jobb och städat upp allting på tomten det blev jätte bra. Ser rent och snyggt ut.

Ja och magen den växer och växer som det ska var till barnmorskan och lýssnade på hjärtljuden som låg på 140, som var bra och mina värden var bra. Nils fick oxå följa med men han ville inte höra på sin egen puls. Jag tror att han börjar att förstå mer och mer att han ska få ett syskon. En dag kom han fram till mig och sa att han älskade bebisen. Å han är så söt min lilla älskling och det har varit underbart att få vara hemma med ´han ja med jens oxå så klart.

Ja vi är i vecka 24 nu så att tiden går själv önskar jag att vi vore i v28 snart så att jag kan börja att slappna av någon gång. Är nästan konstant orolig för allt. Jens tycker att jag bara ska slappna av och njuta men det är svårt tycker jag. Å vissa dagar känner jag mig som en valross, så "pip" klumpig å stor. Men det är som det ska vara antar jag.

Det var ganska lugnt på jobbet i går men nu börjar barnen att droppa in. Men jag är glad att jag får ta det ganska lugnt och inte behöver springa på larm om det absolut inte behövs.

Jobbar bara fyra dagar denna vecka sedan åker vi till arbrå på fredag för att umgås med mari och per i deras stuga och att fira av mari som då har fyllt trettio år. Hon fyller år idag så ett stort grattis till dig på din stora dag!!!
Vi ska nog hinna med järvsö zoo oxå när vi ändå är där nere, var där i fjol då vi passade på att gå på lillbabs cafe oxå super goda smörgåsar, eftersom att de blev lite sena med våra mackor bjöd de på hemmagjorda små kakor som plåster på såren. Sådan gör att man vill komma tillbaka, iallafall jag.

Nej nu ska jag göra lite nytta. Ha en bra dag allihopa!!

Kramen

RSS 2.0