Förkyld

Har ont i jroppen och snuvig känner mig allmänt hängig. Men det är det som är så bra med förkylning att det går över efter några dagar.

Jens hittade våran underbara katt Patricia död i går inne, det var tråkigt att få höra men samtidigt känns det som att det kanske är lika bra med tanke på vad som har hänt med våran tredje katt Gösta som lever men han har blivit jätte konstig. Han beter sig som en vildkatt han var så go och snäll innan det här hände. Det var även Nils ett års present. Så det är jätte synd på tal om Nils presenter så börjar vi fundera på alla saker som Nils har fått som inte finns kvar. Alla dop presenter alla hans böcker han älskar när man läser för honom. När vi var till Stockholm i november var vi på junibacken där vi köpte fyra stycken mamma mu böcker. Visst det är bara saker men vissa går inte att ersätta vad en folk säger.

Vi var på ikea och stor handlade saker till vårat hushåll vi försökte att handla det billigaste men ändå slutade summan på nästan tre tusen då har vi bara handlat det viktigaste. Köpte även en vattenkokare på cervera för ca 400 kr för den ska vi ha sedan när vi flyttar hem igen så att då vill vi ha en snygg som vi kan ha framme. Har även kollat på en ny tv och sängar ska eventuellt köpa sängar idag som vi ska ha sedan också. Ska som sagt försöka flytta in till helgen.

Ska ha möte med handledaren på lf i morgon, Jens äe lite små irriterad på hon som har hand om oss. Jag förstår honom eftersom att hon verkar inte bry sig så mycket om oss utan hon är upptagen med så mycket annat. Hon säger att hon ska göra saker men de blir aldrig av. Men det ordnar sig nog.

Nu sitter jag och väntar på att Jens ska komma så att vi kan åka och handla, Nils är på dagis idag. Han fick en stor kram av en av hans kompisar igår när han kom dit. De var så söta, för er som undrar kan jag säga att det var en tjejkompis..

Kramen

Kommentarer
Postat av: Sara

å..hoppas du känner dig piggare snart, och att ni mår bra allihop! Tycker så synd om er för allt ni fått gå igenom =/ Vi kan väl höras nått framöver iaf. Många kramar! /Sara

2010-01-21 @ 23:32:39
URL: http://sara80.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0