Nils är hemma igen

Efter att han har sovit hos hans kusiner Viktor å Elvira, vi var bjuden på middag hos våra underbara vänner. Vi fick som vanligt super god mat och gott att dricka. Vi satt å surra om allt och inget men vi var hemma till halv ett, så att Nils fick stanna kvar hos faster Jenny.

Men det var jätte svårt att somna, sen vaknade jag flera gånger, det hade varit samma sak för Jens vi är inte van att inte han sover i mellan oss, så att det bir så tomt. Fast när vi var och hämtade han nu på morgonen ville han inte alls gå hem, han blev besviken över att vi kom. Det är ett gott tecken, han hade skött sig å sovit bra. Viktor sa att han inte hade kunnat sova på hela natten, men så lät det inte på Jenny å Magnus. Jag förstår att det kan bli lite för mycket för han, när inte är van det kan vara skönt att ha lite lugn å ro ibland.

Eftersom att vi (Jens) drack igår måste vi vänta lite med att ge oss ut på vägarna, tänkte försöka börja handla lite julklappar. Det regnar ute så att det är inte så roligt att hitta på något ute, vi hade planerat en promenad i skogen med massäck men det ser ut som vi hamnar på Birsta och en fika på något kafe. Får se om Jens å jag kan hålla sams.

Ha en bra dag!  :)

Kramen

Kommentarer
Postat av: Jens

varför skulle vi inte hålla sams? Du skötte dig fint idag puss

2009-12-06 @ 14:36:10
URL: http://ellastrandell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0